Animatie

Voor jonge kinderen

Knutselclub

Op de vrijdagochtend is er voor de jonge kinderen een knutselochtend op het terras bij het zwembad of in het lokaal.

Er wordt volop geplakt, geknipt, gekleurd en gevouwen. Voor iedereen is er een glaasje limonade.

Aan deelname van knutselochtend zijn geen kosten verbonden. Helaas niet meer dan 15 kinderen kunnen meedoen.

Moonlight Swimming

Een keer per week, op de woensdagavond blijft het zwembad langer open. Speciaal voor de kinderen is het zwembad dan verlicht en het terras voorzien van lichtjes en kaarsjes.

Na het zwemmen is er een vuurkorf met marshmallow’s. Lekker plakkerig !

Sport & Spel

Op Montmarsis kan veel worden gespeeld of het nu en echte wedstrijd is of vriendschappelijk. Voor iedereen is er wel een sportieve activiteit. Er worden dan ook regelmatig toernooitjes georganiseerd op Village de Montmarsis.

Jeu de Boules
De jeu de boules baan kan vrij worden bespeeld. In een emmer zijn voldoende ballen en de spelregels hangen aan het hek. Ook ‘s avonds kan worden gespeeld op een verlichte baan. Nodig uw kinderen, vrienden of andere vakantiegangers uit voor een avond jeu de boules.

Tennis
Op de tennisbaan mag vrij gespeeld worden. In overleg met andere spelers kunt u gebruik maken van het tennisveld. Bij de receptie en de bar van het zwembad zijn rackets en ballen te leen.

Speelveld
Op het grote speelveld worden vaak aan het begin van de avond voetbal wedstrijdjes gespeeld voor alle liefhebbers. Hier is ook een volleybal en badminton net uitgezet.

Tafeltennis
Bij het zwembad staan 2 tafeltennistafels die vrij te gebruiken zijn in overleg met andere spelers. U speelt met uw eigen batjes en ballen. Batjes en ballen zijn ook te koop bij de snackbar.

Tafelvoetbal
Door jong en oud wordt er gespeeld op het tafelvoetbalveld. Een spel kost 50 cent.

Poolbiljart
Overdag wordt dit biljart vooral gebruikt door de teenagers. ‘s Avonds worden nogal eens wedstrijdjes gespeeld tussen ouders en kinderen en vrienden. Een spel kost 2 €.

Speelplaats
Deze speelplaats met klimrek, schommel, glijbaan en zandbak is bedoeld voor kleine kinderen. Wilt u als ouder toezicht houden ?

Trampoline
Op de trampoline kan door iedereen gespringen worden. Voor de veiligheid van de springer en anderen slechts één persoon per keer.

Wijnproeverij

Ook deze zomer wordt er weer een wijnproeverij georganiseerd.

U kunt kennis maken met de wijnen uit deze regio, de Cahors; rood, rosé en wit. En proef  ook de heerlijke aperitief Ratafia. Licht gekoeld het lekkerste.  

Kom Proeven !

U bent van harte welkom om kennis te maken met deze streekwijnen. 

De toelichting tijdens deze wijnproeverij is in het Nederlands.

* Vanaf ca. 20.00 uur is er Moonlight Swimming voor de kinderen.